Дигитален часовник и тековниот датум

Овој gadget покажува моменталниот датум (ден, месец, година), и дигитален часовник (час, минути, секунди).

Копирај го и потоа вметнете го кодот подолу каде што би сакале да се покаже овој gadget.
<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/111259497102996937704/All_Some_DClock_Vs2.xml&amp;up_LimbiPref=mk&amp;up_Colors=ng&amp;synd=open&amp;w=332&amp;h=256&amp;title=Digital+Clock+and+Date&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>

Таа ќе се појави како во примерот подолу. Можете да промените Ширина (w) и висината (ж) за подобро да се вклопи во вашиот страница.

If there is a Gadget you would like to see published here, Please send a short description:

Send Message Here.

Others also enjoyed :No comments:

Post a Comment